Claudia vond na 30 jaar via SchoolBANK haar jeugdliefde weer terug!

10 juli 2019

|

2 minuten leestijd

Claudia vond na 30 jaar via SchoolBANK haar jeugdliefde weer terug!. Uitgelichte afbeelding

Regelmatig krijgen wij op de SchoolBANK redactie verhalen binnen van mensen die elkaar via SchoolBANK hebben teruggevonden. Zo ook Claudia…

“Ik heb mijn jeugdliefde weer gevonden via Schoolbank.nl. Ik stond al een tijdje geregistreerd en kreeg een mail omdat het al een jaar geleden was dat ik schoolbank.nl bezocht had. Die avond logde ik in en zocht wat personen op. Een van hen was Erwin, mijn oud waterpolotrainer. Ik kreeg rond mijn 14e, 15e jaar training van hem en ik vond hem een erg leuke man. Hij was 10 jaar ouder dan ik en daardoor hebben we nooit de moeite genomen elkaar echt beter te leren kennen. Ik stuurde hem een mailtje en gelukkig wist hij nog wie ik was. Wij hebben een hele tijd gemaild en we hebben elkaar zo, heel rustig aan beter leren kennen. Hij bleek net zo’n leuke man te zijn als wat ik toen, inmiddels 30 jaar geleden al had vermoed. Toen het uiteindelijk tot een ontmoeting kwam wisten we het eigenlijk allebei tegelijk wel… Wij hadden een geweldige klik samen! Nu wonen we samen in Den Haag, de stad waar het allemaal ooit begon. Het is heerlijk om een nieuwe start te maken met iemand waar je toch ook een gezamenlijk verleden mee hebt.”

Dit verhaal is ingestuurd door SchoolBANK’er Claudia.

 

Heb jij ook wel is zoiets meegemaakt? Deel jouw verhaal in de reacties of stuur ‘m op naar onze redactie (service@schoolbank.nl).

 

Redactie SchoolBANK avatar

Redactie SchoolBANK

Meer artikelen van Redactie SchoolBANK

Reacties 0
?