Ontdek PLUS

Over SchoolBANK

SchoolBANK is een online ontmoetingsplaats voor oud-schoolgenoten, jeugdliefdes, dienstmakkers en schoolvrienden. Met een gratis profiel kunnen gebruikers oud-klasgenoten terugvinden, opnieuw in contact komen én op de hoogte blijven van elkaars leven. Kortom, dé online plek voor een nostalgische reis door je schooltijd!


'Over SchoolBANK foto'

Wat is SchoolBANK

Schoolbank.nl is een social platform, je kunt oud-schoolgenoten en scholen volgen en updates ontvangen als er iets op die pagina’s veranderd. Naast schoolfoto’s en oud schoolgenoten kun je er berichten sturen. Waan jezelf terug in de tijd met de verhalen van Toen en nu geschreven door onze redactie. Een feest van herkenning!

SchoolBANK is voor iedereen

Op SchoolBANK vind je meer dan 500.000 (klassen)foto’s op 50.000 scholen en 2 miljoen gebruikersprofielen. Al deze foto’s en profielen kun je gratis bekijken, je hoeft je alleen te registreren. Met zo’n gratis account kun je alles bekijken op schoolbank dus ook alle scholen en foto’s die er op staan. Wij kunnen dit gratis blijven aanbieden doordat wij onder andere advertenties op onze website plaatsen.

Schoolbank.nl bestaat al sinds 2002 en heeft al het één en ander meegemaakt en dat kunnen onze gebruikers beamen: sommige gebruikers zitten al meer dan 15 jaar bij SchoolBANK! Lees hier meer over onze geschiedenis.