Bekijk het volledige profiel van zweitze devries en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

zweitze devries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Beneden was de meisjesschool e...

Beneden was de meisjesschool en boven de jongensschool. Hoofd van de school was dhr. Hoekstra, die een verhouding had met de ondewijzeres uit de eerste klas juffrouw Ringlever.Andere leraren waren dh heer v.d. laar en Nijkerk. Ook was er 1x per week een godsdienstleraar de heer Goudswaard, die schitterend over de oorlog en over films kon vertellen. Het hoofd van de meisjesschool was mevrouw Joossen.

2008, zweitze devries

Volgens mij was het geen ULO, ...

Volgens mij was het geen ULO, maar MULO, althans dat staat op mijn diploma. Hoofd van de school was indertijd de heer Frenk en mijn klasseleraar was de heer Verbaan. Klasgenoten waren o.a. Jan van Alsem, Brammetje Ravenschot, Jacqueline Schoenmakers, Hans de Jong, Kees Beindorff(kon heel goed tekenen), Aad Roskam, Huub Dideriks, Pia van Duffelen, Hans Böllerman, Riet de Jong, Rina terHorst, Gerrit Schippers, Kobes de Jongen Jannie Breekweg( deze laatste twee zijnmetelkaar getrouwd0 Corry Barneveld, Gerard Favier, Wim van Capellen, Joop Hekking en Gerard van Zijl.

2008, zweitze devries

Goede herinneringen. Volgens m...

Goede herinneringen. Volgens mij was het hoofd mevrouw Buis en klasselerares mevr. (van) Voorn. Bij binnenkomst aan de rechterkant het eerste lokaal, daana een zijgang met kapstokken waar je jaskon ophangenen een zakje waarin je je schonen moest doen. Deze gang kwam op de speelplaats uit met zandbak, waar ook een hele grote boom in stond. Boven deze school was een bibliotheek

2008, zweitze devries
?