Zilvester Zandstra

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Zilvester Zandstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Zilvester Zandstra heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bezemklas HBS (483) Leraar Frans: drs Jansen, die was in staat om deze taal boeiend te doceren, klasse! Leraar Duits: dhr Melai, aardige man.

  Bezemklas HBS (483) Leraar Frans: drs Jansen, die was in staat om deze taal boeiend te doceren, klasse! Leraar Duits: dhr Melai, aardige man. maar kon nog geen seconde orde houden.

  Rijswijkse Openbare Scholen..., 1970

  Mr Van Alphen mijn docent in de 5e klas.

  Mr Van Alphen mijn docent in de 5e klas. Ik heb maar een jaar op deze school gezeten. Klasgenoten? Peter van Elst, Henk de Beste. Meer weet ik niet.

  Julianaschool, 1964

  Mooie tijd gehad.

  Mooie tijd gehad. In de eerste klas juffrouw Alexander, waar ik helemaal gek op was. In de 2e klas geloof ik een invalkracht omdat de "vaste" juf dat hele jaar ziek was. In de derde klas juf Meijerink, ook al zo'n lief mens. In de vierde geloof ik mevr. Strikman (?). Die was een stuk ouder en strenger. Aan het einde van dat jaar moesten mijn ouders zo nodig naar Den Haag verhuizen. Ik was goed bevriend met Hens Schonewille (zoon van juf Meijerink) verder Karel en Robert. Achternamen weet ik niet meer.

  vestingschool, 1960

  ?