zillestien van Duyvenbode

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van zillestien van Duyvenbode en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  zillestien van Duyvenbode heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb niet veel herrineringen aan deze schooltijd omdat ik nog erg jong was.

  Heb niet veel herrineringen aan deze schooltijd omdat ik nog erg jong was.Ik woonde vlak naast de poort op nr 115 I hoog. Ik kan me de naam van de hoofd juf nog herinneren omdat we allemaal bang van haar waren ,Dondorp en we noemde haar altijd donder op. Elke morgen je taveltje af nemen met een stof doek en letters overtrekken met je vinger op een soort schuurplankje. O ja heb nog eens met handenarbeid in de vinger van mijn vriendinnetje geknipt! Wendela hete ze, we moesten stof knippen en zij hield de stof vast. En dan natuurlijk met pallempasen je stok verzieren en er mee door de straat lopen.... Al met al toch nog meer dan ik dacht te zullen weten. Het was een leuke tijd.

  2e Montessorischool, 1973

  Leuke leraren, fijne vrienden.

  Leuke leraren, fijne vrienden. Helaas bijna allemaal uit het oog verloren. Heb na de MAVO naar de MTS gegaan, ze waren er wat bevoor oordeeld wat meisjes betreft. Dus helaas geen diploma, wel een hele leuke lieve vriend (we hebben ondertussen twee heerlijke kinderen). Ben toen maar gaan werken 3 jaar in de boekhandels Boom en Brunte, daarna 7 jaar bij Juwelier Groenhuizen in Almere. Na de geboorte van mijn dochter kon ik daar helaas niet minder werken en ben ik bij juwelier Kok in dronten gaan werken. Helaas wordt het vak steeds agresiever (inbraken , overvallen ed) dat ik besloot maar eens wat anders te proberen. En ben nu bijna een jaar werkzaan bij Life Fit Cenre achter de receptie. Dit bevalt reuze , ik zou zeggen kom gezellig sporten!!!!!!!

  De Rietlanden, 1982

  ?