Zeynep Dokudur

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Zeynep Dokudur en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Zeynep Dokudur heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fanny, Soumaya, Debbie en Ahmet :o)) Steve, Sabah, Lucille, Angela, de Wit, Ino, Cedric, Loyd, Hakim en nog veeeeeeele andere.

  Fanny, Soumaya, Debbie en Ahmet :o)) Steve, Sabah, Lucille, Angela, de Wit, Ino, Cedric, Loyd, Hakim en nog veeeeeeele andere. Te veel om op te noemen :o) Piggen noemde mij altijd snap en of je draaide je om of je draaide eruit. Of je stond met een stip genoteerd in zijn agenda :o))) die zal nu wel inmiddels vol zitten met de rode stippen haha. Richard die uit het raam sprong op het dak van de aula en Piggen bijna een hartaanval bezorgde. Ja ja ik heb het heel leuk gehad op deze school. We waren als klas M3C samen met M3B de schrik van school. Zelfs Rosalia die de deur niet open wilde doen omdat Braak er nog niet was of was het nou Gast :o)) Ze vroeg welke klas en toen ze hoorde welke liep ze heeel snel weg. De soos dagen.. en natuurlijk Sport en Cultuur. Erg leuk elke keer. Altijd meegedaan aan toneel :o) En meegeholpen met de modeshow want over de catwalk lopen dat zat er voor mij niet in. En hoe kan ik het nou vergeten. Koken! Wil de Vries was het volgens mij. Zij was ook een aardig mens. De Wal (droopy) haha. En Van der Heijden. En natuurlijk Joyce van de kantine. Leuke jaren. Ik heb eerst de Mavo gedaan en daarna de Havo. Ik heb helaas niet mogen slagen voor de Havo. Ach maar zonder de havo kom je er ook :o)) Kijk maar naar mij. Ik heb het heel fijn. Voor iedereen die mij herkent: Hallooo :o)) Hoe gaat het?? Mail me een keer! Groetjes! zeynepzengin AD hot natuurlijk mail PUNTcom!

  Amstellyceum, 1989

  Juffrouw Lottie.

  Juffrouw Lottie.. mijn favoriete kleuterjuffrouw. Daarna heb ik nog een jaartje les gehad in klas 1 van juffrouw Maudy en daarna 5 jaar lang van Meester Lie-A-Ling. Zijn zoontje Michael heeft ook bij mij in de klas gezeten. Samen met Mieke, Linda, Burak, Stanley, Lachen, Tahar, Frieda en later ook nog Alette, Jolanda en Jolika. Nog wel een paar. Ik ben vast enkele vergeten. Ach natuurlijk. Aylin. Aylin Tunc. Zij is later vertrokken naar Turkije. We hebben nog wel contact gehouden. Veel gepend! Ik heb altijd een hele leuke tijd gehad daar op school. Vooral de schoolreisjes waren erg leuk!!! Ik zal die tijd nooit meer vergeten en vooral mijn klasgenootjes niet. De school die een beetje in brand stond.. Sinterklaas die daar altijd kwam. En Juffrouw Maudy op schoot nam :o)) Meester Los. Hassan die zich in de vinger niet met de nietang :o)) Peter was het volgens mij die mijn naam nooit heeft geweten :o)) De hond van meester de Waal. En vooral suikerbrood maken met meester Ling :o))) zeynepzenginAD hot natuurlijk mail PUNTcom

  Aldoende, 1981

  ?