Zephyra Usmany

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Zephyra Usmany en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Zephyra Usmany heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja er zijn mensen die deze school niet heel erg leuk vonden!Persoonlijk vond ik deze school erg leuk!Mijn stages waren super en daarna toch maar NHTV.

  Ja er zijn mensen die deze school niet heel erg leuk vonden!Persoonlijk vond ik deze school erg leuk!Mijn stages waren super en daarna toch maar NHTV...........

  MTRO Apeldoorn, 1999

  Dit was ook weer zo'n tijd! Vooral groep 8 was helemaal geweldig!!! Wat waren we stoer zeg!AHUM!! Als oudste van de school.

  Dit was ook weer zo'n tijd! Vooral groep 8 was helemaal geweldig!!! Wat waren we stoer zeg!AHUM!! Als oudste van de school. Vooral meester Piet is me erg bijgebleven. Altijd schreeuwen en nooit gymen!!

  Het Gilde, 1987

  Deze school was echt zoooooo gaaf! Wat voelde ik mezelf stoer in de eerste zeg(achteraf wel schattig!!!) Ik ging veel om met Simone S, Noortje v D, Annelies, Adinda, Patricia v A en nog veel meer!Wat een tijd zeg!!!.

  Deze school was echt zoooooo gaaf! Wat voelde ik mezelf stoer in de eerste zeg(achteraf wel schattig!!!) Ik ging veel om met Simone S, Noortje v D, Annelies, Adinda, Patricia v A en nog veel meer!Wat een tijd zeg!!!

  Edison College, 1994

  ?