Zeno Swijtink

Kent 1 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Zeno Swijtink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Zeno Swijtink heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fantastische opleiding met veel inspirende docenten.

  Fantastische opleiding met veel inspirende docenten. Onvergetelijke uren beleefd bij de heren Klapwijk, Loopstra, de Jong, van der Palen c.s. Eindelijk een opleiding met visie. De CALO was echt het onbetwiste hoogtepunt in mijn onderwijsloopbaan.

  CALO, 1980

  Eigenlijk geen favoriete herinneringen.

  Eigenlijk geen favoriete herinneringen.Zeer behoudende school met helaas in die tijd veel zelfingenomen, eigenzinnige leraren.

  College Schaersvoorde, 1972

  Was toch wel het wekelijkse biljartuurtje bij Café Dimmendal, maar ook: het blokfluiten bij Davelaar, de dia's van mevrouw - hoe heette ze ook al weer -, de floratesten van van Minnen en de enerverende discussies in onze Aaltenklas! Absoluut hoogtepunt w

  Was toch wel het wekelijkse biljartuurtje bij Café Dimmendal, maar ook: het blokfluiten bij Davelaar, de dia's van mevrouw - hoe heette ze ook al weer -, de floratesten van van Minnen en de enerverende discussies in onze Aaltenklas! Absoluut hoogtepunt was het lesgeven van Neerlands beste pedagoog Gerke Hoekstra. Voor die man zouden ze een standbeeld moeten oprichten in Doetinchem!!

  Groen van Prinsterer Kweeks..., 1976

  ?