zeno roos

Kent 2 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van zeno roos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  zeno roos heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Uit deze jaren herinner ik mij de Maagdenhuisbezetting: ik stopte altijd wat fruit in de mandjes die naar beneden hingen om de bezetters te voorzien van 'leeftocht'.

  Uit deze jaren herinner ik mij de Maagdenhuisbezetting: ik stopte altijd wat fruit in de mandjes die naar beneden hingen om de bezetters te voorzien van 'leeftocht'. Veel meer beelden heb ik niet bij deze MBO-opleiding. Meer van de Sosa in Zwolle (na de verhuizing naar Drenthe).

  St. Opl. tot Sociale Arbeid..., 1967

  ik weet nog één naam: Adriaan Zonneveld, de zoon 'van het hoofd'.

  ik weet nog één naam: Adriaan Zonneveld, de zoon 'van het hoofd'. Wel heb ik nog een poëziealbum met bijdragen van Willie Leijssenaar, Geertje Prinsen, Tinie Lof (die ik later weer tegen kwam bij FAMOS), Els Richard ("Je vrolijke lach, je goede humeur, die openen bij ieder voor jou de deur"!!), Ineke van Ballegooy, Jan de Kok, Thea Cramer (weet iemand waar zij nu woont?), Hennie van der Loo, Ansje de Koning en Liana Kragten. Allemaal in ± 1957. Ook was er ene Ernst (Ajax voetballertje) en .... Kreuger, waarvan vader een Transportbedrijf had aan de Transvaalkade. Ook heb ik nog beelden van het drie-daags-schoolreisje naar Muiderberg. Die foto staat bij de fotoos.

  Lorentzschool, 1952

  Het grappige deed zich voor dat een stagiaire (van de opleiding Hogeschool in Holland) bij mijn huidige werkgever (waar ik al 27 jaar werk, maar ik woon prachtig!), mijn naam noemde binnen haar opleiding en dat er nog docenten waren die mij kenden!!! Na 3

  Het grappige deed zich voor dat een stagiaire (van de opleiding Hogeschool in Holland) bij mijn huidige werkgever (waar ik al 27 jaar werk, maar ik woon prachtig!), mijn naam noemde binnen haar opleiding en dat er nog docenten waren die mij kenden!!! Na 30 jaar!!! Wat een indruk heb ik achtergelaten!

  SOSA, 1970

  ?