Zeger Slemmer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Zeger Slemmer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Zeger Slemmer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Laatste jaar op deze school doorgebracht samen met mijn zusje.

  Laatste jaar op deze school doorgebracht samen met mijn zusje. Wat ik me nog het meest kan herinneren is de gebroken arm van Antoinetta die ik per ongeluk had veroorzaakt. Elke week kwam ik langs met een kadootje. Het feestje bij Gwenda met het liedje "Move closer". Zoenentikkertje in de pauze.... Het basketballen op het basketbalveld in de voorstraat.

  De Zeekraal, 1988

  Elastieken in de pauze.

  Elastieken in de pauze....hahahahah Voetbalplaatjes ruilen onder de les en gepakt worden met als gevolg een aantekening op je rapport. De strijd met De Ark! Blikkietrap na schooltijd. De laatste paar maanden van de 6e klas heb ik niet meer meegemaakt, we gingen toen verhuizen naar Lelystad. Ik had toen een boek gekregen met tekeningen van iedereen. Het boek heb ik nog ergens liggen. In Lelystad de mavo en meao gedaan. Diverse baantjes gehad, ben nu senior mederker financial accounting bij een bank. Mocht je me willen mailen of zo, mijn adres is zeger,dan zo'n laag streepje, dan slemmer, dan zo'n staartje, en dan de meest bekende gratis emailprovider die zo ontzettend heet is. Tot meels.

  De Venser, 1982

  ?