Bekijk het volledige profiel van zeger groenendijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

zeger groenendijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

leuke tijd gehad met peter bor...

leuke tijd gehad met peter borsboom,marco vd voorstenbosch,judy v baaren,vanja oosterlee e.v.a het sloophuis aan de monsterseweg,met de hele groep met een lekke boot het water oversteken.ijsschotsvaren in de winter en natuurlijk Dick de Bles,Bettie de Ridder en bij Peter Kroes achter op de moter. ik denk vaak aan deze tijd terug.

2007, zeger groenendijk

ik zat op deze school bij juf ...

ik zat op deze school bij juf kalkman en moesten altijd over de trapjesbrug en gingen dan in de hekkelaan bij een oud mannetje op het raam tikken waarna hij altijd naar buiten kwam om ons weg te jagen mijn zus erica groenendijk heeft bij juf soer in de klas gezeten wie kan zich dat nog herrineren ze is overleden toen ze 6 jaar oud was heefd iemand misschien nog klassefotos ?

2007, zeger groenendijk

heb een leuke tijd gehad op de...

heb een leuke tijd gehad op deze school met o.a. juf chundro en juf van uythoven.ik heb o.a.in de klas gezeten met leoni frauenvelder,michel ? sylvia voshol,sylvia dullemeyer,raymond van barneveld.een aantal ben ik wel eens tegen gekomen way ik erg leuk vond jammer dat ik een paar jaar geleden niet naar de reunie kon.

2007, zeger groenendijk
?