Bekijk het volledige profiel van Zeger Eijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

Zeger Eijer heeft 9 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Geen idee meer hoe deze kleute...

Geen idee meer hoe deze kleuterschool toen in die tijd hete,ik woonde toen op Vreeland hoek Plataanstraat met mijn broers en zus en ouders..ben benieuwd of er nog mensen zijn die zich dat ook nog kunnen herinneren die kleuterschool tijd..

2011, Zeger Eijer

Veel leren,en een prachtige ja...

Veel leren,en een prachtige jaar gehad met mijn klasgenoten….vooral pater van Lochem was een unicum,ik kon geen of slect wiskunde hij wist dat bij te spijkeren binnen 3mnd..zelf te weinig gehaald uit mijn VUTO DonBosco periode..ik kan me niet zoveel namen meer herinneren Frank Blijenberg weet ik nog wel!!

2011, Zeger Eijer

Veel humor,maar ook lange dage...

Veel humor,maar ook lange dage dagen..Hollander en Bimans,moens electro nagelhout volgens mij..met die enge hokjes eindeloos een stroomkring opstelling maken…en de lol was sluiting maken dmv een contact met spanning op het metalen profieltje zetten ,lachen maar achteraf gevaarlijk..metaal deed dacht ik de Rijk maar kan het verkeeerd hebben…vervelende man was dat!! waren de leraren die ik herinner ,.Van galen??gymles met van Kesteren???Cretian Pot,Ton Soffer helaas overleden,Dick Visser ,Peter Slootweg,Rudi???Wim Portenge,tjonge en na schooltijd of tussen het spijbelen door naar Cafe de Boekanier …of bij Pot thuis koffie drinken,oja klaase avonden met de de meiden van de vuurvogel…mmmm... ben benieuwd wie er nog zijn..

2011, Zeger Eijer
?