Zeger Eijer

Kent 3 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Amersfoort

  Bekijk het volledige profiel van Zeger Eijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Zeger Eijer heeft 9 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen

  Mooie periode wat schooltijd betreft, ik zal nog proberen wat leraren te achterhalen wat naam betreft...maar mooie tijd in de pauzes naar tante Riet Portenge ...voetballen in de pauzes Lerarenkamertje bezoeken ha ha ...Yvonne Wilma Rita Bert André de Graaf Rudi ik zal wat verder graven in mijn memories ...triest was het verongelukken op kruising amsterdamseweg twentseweg ..van Egberts ben haar voor naam even kwijt ..schaatsen op de dreef in de winter,,,

  Theo Thijsseschool, 1966

  Geen idee meer hoe deze kleuterschool toen in die tijd hete,ik woonde toen op Vreeland hoek Plataanstraat met mijn broers en zus en ouders.

  Geen idee meer hoe deze kleuterschool toen in die tijd hete,ik woonde toen op Vreeland hoek Plataanstraat met mijn broers en zus en ouders..ben benieuwd of er nog mensen zijn die zich dat ook nog kunnen herinneren die kleuterschool tijd..

  r.k. kleuterschool Imelda, 1964

  Veel leren,en een prachtige jaar gehad met mijn klasgenoten….

  Veel leren,en een prachtige jaar gehad met mijn klasgenoten….vooral pater van Lochem was een unicum,ik kon geen of slect wiskunde hij wist dat bij te spijkeren binnen 3mnd..zelf te weinig gehaald uit mijn VUTO DonBosco periode..ik kan me niet zoveel namen meer herinneren Frank Blijenberg weet ik nog wel!!

  L.T.S Don Bosco, 1977

  ?