Bekijk het volledige profiel van Zas- Zacharias Bousema en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Zas- Zacharias Bousema heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Achteraf niet de beste keus vo...

Achteraf niet de beste keus voor mij.Van wiskunde snapte ik niets.Of lag dat ook aan de leraren? In die tijd toch een jongensschool met een enkel meisje.In de pubertijd niet echt handig voor je ontwikkeling.En dan die serieusheid.Ik begon in korte broek,maar binnen de kortste keren maakte dat plaats voor een terlenkabroek,overhemd en stropdas.Wat overigens gewoon was voor die tijd. Het "hora est"van dhr.Gorter klinkt me nog in de oren. Wel heb ik nog veel overwegend heel leuke herinneringen die ik graag met anderen deel.

2007, Zas- Zacharias Bousema

Een prima school.In 1951 mocht...

Een prima school.In 1951 mocht ik er links schrijven.Ik heb er veel goede herinneringen aan.O.a aan Johan Munsterman onderwijzer maar vooral ook werper van het honkbalteam van Schoten. En wie herinnert zich uit die tijd niet juffrouw Erna de Hondt of mevrouw Sauwer en hoofd Nico Kuyper,het afscheid van juffrouw Verkruissen enz. De afscheidsavonden,uitvoeringen in het St.Bavo gebouw.Koninginnedagfeest op de speelplaats. Het schoolreisje met de zesde klas naar Arnhem,op de fiets,een aantal dagen in een jeugdherberg. En niet te vergeten mijn eerste vriendinnetjes.

2007, Zas- Zacharias Bousema
?