Bekijk het volledige profiel van Zamira Hendriks en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Zamira Hendriks heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik zat op kamers bij Mw. Offer...

Ik zat op kamers bij Mw. Offermans in de Weltertuinstraat. Daar zat ook Marieke Stalenhoef, die ook op het Bell College zat, maar in een andere klas. In mijn klas was ik bevriend met Resi en Petra. De reis naar Strassburg met Mw. Bell was erg leuk!

2004, Zamira Hendriks

De massagelessen van Mw. Arend...

De massagelessen van Mw. Arend. Zij was erg streng, maar gaf goed les. Mijn moeder was vaak model thuis hiervoor. In 1988 ben ik nog een jaar terug geweest en heb de visagie opleiding Badawi gevolgd in de avonduren. Overdag vloog ik toen bij Transavia. Zowel met mijn schoonheidsspecialiste als met mijn visagie opleiding heb ik daarna niets meer gedaan. Ik vond beide opleidingen erg leuk om te doen, maar niet om er mijn beroep van te maken.

2004, Zamira Hendriks

Ik vond Engels heel erg leuk e...

Ik vond Engels heel erg leuk en heb les gehad van mijnheer Persijn, juffrouw Sikkens en mijnheer Bleeker. Bij gym vond ik het softbal erg leuk. En de tekenles in het lokaal die uitkeek op de tuin van Regina Coeli was erg fijn.

2004, Zamira Hendriks
?