Yvonne Visser

Kent 0 personen

NA , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Yvonne Visser heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren waren meneer van Dis (geschiedenis), meneer Post van gym,Anton van Rhoon van engels(die erg leuk was), meneer Beijer van frans (ook mijn mentor), van Lente was de directeur, Peter van Aalten (de leukste leraar van de school) voor natuurkunde of sc

  Leraren waren meneer van Dis (geschiedenis), meneer Post van gym,Anton van Rhoon van engels(die erg leuk was), meneer Beijer van frans (ook mijn mentor), van Lente was de directeur, Peter van Aalten (de leukste leraar van de school) voor natuurkunde of scheikunde en ik geloof nederlands. Ik was vriendin met Carla Meuleman en later met Michele Derksen. Anderen in onze klas waren Marianne vd Heuvel, Sandra Blok, Marga vd Born, Joy Bohla, Wendy Baars, Corine Gerritsen, Carla Mens, Hennie Mens, Yvonne Hol(blonk uit in sport) en Jornand Runneboom(waar ik verliefd op was).

  Het anker, 1978

  Deze school stond nog in Presihaaf toen ik erop zat.

  Deze school stond nog in Presihaaf toen ik erop zat. Ik weet nog dat ik meneer Vriezelaar erg aardig vond, mevrouw Vriezelaar erg streng, juffrouw Vallee was ook erg aardig. Verder van neem ken ik nog juffrouw vd Tuuk, Ineke Kamp, juffrouw Zwitsers, juffrouw van Vlaanderen. Vriendinnen waren Corine Verhaaff, Angelique Brinkhuis, Suzanne Driessen, Juul Diepenbroek en Miranda van Bochhove. Ik was erg verliefd op Dennis Goossens toen ik 8 was, maar die had al "verkering" met een meisje uit Duitsland. Verdere namen zijn: Jitske de Jong, Jana Koran, Esther Engels, Gerald Wansink,Mirjam Ashman, Monique Stein, Sandra de Geest, Nancy Bosveld, Claudia Verburg, Alice?, Linda Hofmeijer, Erik van 't Wout.

  Wethouder Bronkhorstschool, 1972

  Ik kan me de volgende leraren herinneren: Anjo vd Bos, Rieg van Eyk, Hans Hubertus, Cees Versluys (hoofdleraar), Hannie Moerkerken.

  Ik kan me de volgende leraren herinneren: Anjo vd Bos, Rieg van Eyk, Hans Hubertus, Cees Versluys (hoofdleraar), Hannie Moerkerken. Ik vond de musical erg leuk. Helaas was ik alleen maar 1 van het volk. Gert Visser had de hoofdrol als meneer van Dalen. Ik was vriendin met Angela Dijkerman en Anita van Beek. Bij mij in de klas zaten ook nog Annemieke Bulthuis, Walter Volmer (waar ik een beetje verliefd op was), Marcel Mons, Marianne vd Heuvel, Sandra Poot, Hanneke Aanstoot, Wendy Baars, Sonja Hinnen, Henk van Netten (gek op UFO's), Marjolein Koopmans, Fred Wisse, Ietje Vellinga.

  Morgenster, 1975

  ?