Yvonne Verwijst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Verwijst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Yvonne Verwijst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Stiekum roken in de fietsenstalling.

  Stiekum roken in de fietsenstalling. Vergeest voor frans (aaaaaahh)Vraag me af of het ooit nog goed is gekomen met die man. Bijna een leraar gespiest te hebben omdat mijn buurman wilde zien of ik dat potlood wel durfde te lanceren met een potlood. Ik heb me nog nooit zo geschrokken en kon alleen maar lachen van de zenuwen. (kun je je voorstellen hoe Roggen reageerde??)Oh en Gijs... Was het die docent duits met die grote lippen en die slechte adem??? Ik vond Juffrouw Pet anders ook wel heftig hoor!

  2003, Yvonne Verwijst

  Altijd goeie punten krijgen van verkoeyen omdat ie dacht dat je al een werkstuk had ingeleverd.

  Altijd goeie punten krijgen van verkoeyen omdat ie dacht dat je al een werkstuk had ingeleverd.En dan zo'n "eerlijke"vriendin te hebben die het toch ff verklapt. He Janine???Oehlen die altijd een beetje voor het lapje gehouden werd maar waar ik toch altijd graag de lessen van gevolgd heb.De muzieklessen die altijd werden overgeslagen en de tergend lange en saaie pedagogiek en psychologie blokken...Ik heb een erg leuke tijd op SPW gehad!!!

  2003, Yvonne Verwijst
  ?