Yvonne van Muijden

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne van Muijden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Yvonne van Muijden heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heerlijk klaverjassen in de pauze en tijdens lessen die je toch niet hoefde te volgen (eigen mening!) Van Dam en Rietveld heb ik de meeste herinneringen aan.

  Heerlijk klaverjassen in de pauze en tijdens lessen die je toch niet hoefde te volgen (eigen mening!) Van Dam en Rietveld heb ik de meeste herinneringen aan.Heb op deze school Inas en MBOCD gevolgd.

  2010, Yvonne van Muijden

  Veel zingen en muziek met Farla.

  Veel zingen en muziek met Farla. Ondewijzeressen Jonkman en de Boer en dhr. van Loo of zoiets. Nog steeds contact met Joyce Hendriks mijn vriendin vanaf 3 e jaar. Paar jaar geleden nog een leuke reunie gehad! Weer veel gezongen die avond!

  2004, Yvonne van Muijden

  Ik kwam van de Steenvoordeschool en moest erg wennen.

  Ik kwam van de Steenvoordeschool en moest erg wennen.De school was wel dichter bij huis. Het eindoptreden in de zesde klas met "een witte reus act"en de sexuele voorlichting van Buinink, leek nergens op! Mijn 4 jaar jongere zus heeft ook op deze school gezeten, Marianne.

  2004, Yvonne van Muijden
  ?