Yvonne van Dommelen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne van Dommelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Yvonne van Dommelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Na de basisschool ben ik naar het VWO gegaan waarvan ik in 1995 het diploma heb behaald.

  Na de basisschool ben ik naar het VWO gegaan waarvan ik in 1995 het diploma heb behaald. Daarna het ik de opleiding logopedie gevolgd in Nijmegen waar ik ook op kamers heb gezeten. In 1999 ben ik afgestudeerd en kreeg ik een baan in een partikuliere praktijk in Reuver en Tegelen. Januari 2001 heb ik deze praktijk gedeeltelijk overgenomen. Sinds kort heb ik een medewerkster in dienst en werk ikzelf parttime, omdat in 2004 ons zoontje is geboren.

  2004, Yvonne van Dommelen

  Na de basisschool ben ik naar het VWO gegaam op Bouwens van der Boije College in Panningen.

  Na de basisschool ben ik naar het VWO gegaam op Bouwens van der Boije College in Panningen. Daar heb ik in 1995 mijn diploma gehaald. Vervolgens heb ik de opleiding logopedie gevolgd in Nijmegen. In 1999 ben ik afgestudeerd en heb ik een baan gevonden in Tegelen en Reuver in een partikuliere praktijk. Deze praktijk heb ik in 2001 overgenomen. Inmiddels heb ik een medewerkster in dienst en werk ik zelf parttime, omdat in 2004 ons zoontje is geboren.

  2004, Yvonne van Dommelen
  ?