Yvonne van der Zweep

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne van der Zweep en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne van der Zweep heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester Starren was het hoofd van de school en hij gaf ons ook franse les.

  Meester Starren was het hoofd van de school en hij gaf ons ook franse les.In de 4 de klas ben ik vanuit Sittard naar Geleen verhuist en bij mevrouw Quadvlieg in de klas gekomen.Vanaf de allereerste dag dat ik in de Pieterstraat kwam wonen was Tila Dewaide mijn hartsvriendin en dat zijn we nog steeds.Een aantal jaren hadden we ons niet meer gezien, totdat ik 50 jaar werd en mijn dochters er voor gezorgd hadden dat Tila op mijn surprise party was.sindsdien zijn we weer dikke vriendinnen. Ik weet nog wel een aantal namen uit mijn klas.Tila Dewaide natuurlijk,Marjo Dohmen en Anneke en Tineke Vroemen.Marjan de Boer en Ria Heunen en Ria Vroemen. Ans Hamers en Ans Haenen de rest zal me nog wel invallen, moet ik anders nog maar eens met Tila over praten.Wij zijn in 1972 weer uit Oud-Geleen vertrokken naar het Hemelrijk.

  Mariaschool, 1964

  zuster Constantia was het hoofd van de school en van zuster Arnolda (koetnoll, zij zat steeds in haar neus te peuteren) kregen we menskunde.

  zuster Constantia was het hoofd van de school en van zuster Arnolda (koetnoll, zij zat steeds in haar neus te peuteren) kregen we menskunde.Van Poedel, ik weet haar echte naam niet meer, kregen we duits.Mevr. van Mulken was onze mentor. Ik kan me een meisje uit Beek nog herrinneren, Marlou Keulen. Zij werd vaak de klas uit gezet omdat zij zwarte randjes om haar ogen maakte. Volgens mij zat Yvonne Gulickers uit oud Geleen ook bij mij in de klas, maar dat weet ik ook niet zeker. Zij had wel bij mij op de Maria-school in de Eindstraat gezeten.Marian de Boer uit oud Geleen zat volgens mij ook bij ons.Zou het leuk vinden om nog met oud leerlingen kennis te maken

  Sint Anna Mavo, 1967

  een aantal namen kan ik me nog goed herinneren.

  een aantal namen kan ik me nog goed herinneren. Zuster van Calken en klasgenootjes: Anita Vlaspoel, Gerard Curvers, Gerrie Muris, Annemie Schnijderberg, Tonnie de Jong,Jose en haar tweelingzusje de Vin, Gieleke Gijsen, Mia Schuman, ? Suikerbuik

  Zusters Augustinessen van S..., 1958

  ?