Yvonne van den Bosch

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne van den Bosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Yvonne van den Bosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hoi ik ben Yvonne van den Bosch.

  Hoi ik ben Yvonne van den Bosch. Ik weet nog dat we heel vaak gingen rikken in 't Brabants Koffiehuis. Kreeg pedagogiek van Dietvorst, gym van Brent, nederlands van Wetzels en ook broeder Bernardinus zal ik nooit vergeten evenals die vreselijke geur van de Nibbit fabriek! Mijn hartsvriendin was Anita van Engelen. Ik ben nu al ruim 20 jaar werkzaam als leerkracht op een basisschool in Etten-Leur!

  pedagogische academie, 1977

  Hoi, ik ben Yvonne van den Bosch.

  Hoi, ik ben Yvonne van den Bosch. Zat in brugklas 1c aan de Bastionstraat. 2 Havo aan de Michiel de Ruyterstraat en 3 t/m 5 Havo Paul Krugerlaan. Heb in 1976 'n relatie gekregen met Nico Louisse, die ook op de Nassau heeft gezeten. We zijn nu al 30 jaar samen én nog steeds heel gelukkig! Ben nu overigens zelf leerkracht op 'n basisschool.

  Nassau scholengemeenschap, 1971

  Hoi ik ben Yvonne van den Bosch.

  Hoi ik ben Yvonne van den Bosch. Ik woonde aan de Rijksweg. Was bevriend met Anita van Engelen en Petra van Gool. Mijn favoriete onderwijzer was Ben Rijnders. Ik ben nu zelf lerares basisonderwijs.

  St Marcoenschool, 1963

  ?