Yvonne Uijen (Van der Linden)

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Uijen (Van der Linden) en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Uijen (Van der Linden) heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  favoriete juffrouw was juffr.

  favoriete juffrouw was juffr.Michiels 3e klas. Er was na school de mogelijkheid om deel te nemen aan ACTO (acrobatiek en toneel), ik weet de naam niet meer van de lerares maar ze was erg aardig. Hoofd van de school was mevr. van Agt (was niet zo'n aardig mens).

  Karel de Grote, 1962

  Ik heb er 2 ontzettend leuke jaren doorgebracht, het was voor mij de eerste "gemengde" school, ging dan ook meer met jongens om dan met meisjes die bij mij in de klas zaten.

  Ik heb er 2 ontzettend leuke jaren doorgebracht, het was voor mij de eerste "gemengde" school, ging dan ook meer met jongens om dan met meisjes die bij mij in de klas zaten. Ging van de 4e over met een "taak" voor wiskunde en ben gezakt voor het eindexamen en heb het niet meer overgedaan.

  Havo-top, 1972

  wiskundeles gehad van dhr de Louw, engelse les van dhr Saenen, Franse les van mevr.

  wiskundeles gehad van dhr de Louw, engelse les van dhr Saenen, Franse les van mevr.Dohmen,gymles van dhr van Doremalen. mijn vriendinnen waren Christien van Aaken, Corry van Rijthoven, Anita Hellings, Els van Diessen,...

  MAVO Koningshof, 1968

  ?