yvonne tijmes

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvonne tijmes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  yvonne tijmes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het voorlezen van mr.

  het voorlezen van mr. Weesink uit de Hobbit en de vrijheid om je creatief te uiten bij deze leraar.De schooldokter in het kantoor van Hr. van Schaik. Eerste schooltelevisie. Lokalen tekort met 40? in de aula leskrijgen.Verdeling in snelle en langzame leerlingen.koffie rondbrengen en kopjes afwassen.Panorama Texel wel 3 jaar achter elkaar { brugklas nieuwediep ) schooladvies leao uiteindelijk een havo diploma.

  De Nollen, 1967

  vooral erg groot.

  vooral erg groot. volgens hr baan was het beter om in 3 mavo maar wat anders te gaan doen maar uiteindelijk heb ik de havo ook nog maar gedaan. met trix van der meulen hanny korver en pien kromhout de leukste dingen meegemaakt niet alleen op school, stiekem brommer rijden op de dijk, stiekem roken en heel serieus de voetbaltrainingen volgen.

  Openbare Scholengemeenschap..., 1972

  niks zo genant als je gympakje vergeten heel ouderwets nog 2 in een bank een streep op het schoolplein jongens a/d ene en meisjes a/d/andere kant.

  niks zo genant als je gympakje vergeten heel ouderwets nog 2 in een bank een streep op het schoolplein jongens a/d ene en meisjes a/d/andere kant. zo gingen we ook naar binnen.

  Dr. Jac.P. Thysseschool, 1966

  ?