Yvonne Teutscher

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Teutscher en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Teutscher heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de 3e en 4e klas op deze school gezeten.

  In de 3e en 4e klas op deze school gezeten. De poort die op slot moest zodat we niet van het schoolplein af konden. De frietkraam en de jongens die aan de andere kant van het hek stonden. Alle verhalen over het stappen in het weekend. Te laat komen en dan bij de concierge langs moeten, spijbelen... En toch heb ik hier nog een diploma gehaald.

  PRISCILLA, 1978

  Op deze school heb ik alleen in de tweede klas gezeten.

  Op deze school heb ik alleen in de tweede klas gezeten. Jan den Ouden gaf er les in Nederlands of Aardrijkskunde en die kende ik van de Pius X school. Stiekem roken onder het fietsenafdak. Het jaar waarin m'n moeder overleed en ik van school af moest en naar de Priscilla huishoudschool ging.

  Mavoschool Sancta Maria, 1976

  Het was de periode dat ik met een corset aan liep op school voor mijn rug.

  Het was de periode dat ik met een corset aan liep op school voor mijn rug. Yvonne Hitters droeg mijn opzettafeltje altijd mee van les naar les. Weinig herinneringen, nog wel een foto. O ja, en mijn eerste klassefuif bij iemand die ook op de Rompert woonde, ze staat naast me op de foto met geruite jas aan, haar naam weet ik niet meer.

  Jeroen Bosch College, 1975

  ?