Yvonne Steevensz

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Steevensz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Steevensz heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omdat men niet wist, na de lagere school, of je door kon gaan naar de MULO of HBS, werd je naar de VGLO gestuurd.

  Omdat men niet wist, na de lagere school, of je door kon gaan naar de MULO of HBS, werd je naar de VGLO gestuurd. Wat ik mij herinner is dat o.a. Gertrude Dhole en Gemma Horsthuis ook van de zelfde lagereschool de St. Stephanusschool kwamen. Henk Lotterman die ik nog kende als buurjongen uit de Bloemendaalstraat. Destijds was de Hr. (v.)Assen hoofd van de VGLO. Ik dacht te herinneren dat dHr. Verbeek, echtgenoot van het hoofd van de kleuterschool "het Pelikaantje", ook op de VGLO een leerkracht was. Na schooltijd kon je Franseles volgen. Helaas ben ik de naam van de leraar vergeten. Het klinkt als Broekmans. Hem zag ik weleens door de Piersonstraat rijden waar ik toen woonde.

  VGLO school, 1964

  Ik wist niet dat de school van naam is veranderd voorheen heette het de" Meppeler Lyceum" Ach niemand vond ik vervelend maar Johan Spaans was duidelijk aanwezig.

  Ik wist niet dat de school van naam is veranderd voorheen heette het de" Meppeler Lyceum" Ach niemand vond ik vervelend maar Johan Spaans was duidelijk aanwezig. Ene Désiré zag er altijd heel hip uit. Katja had veel plezier en lachte veel. Met Tea fietsten we samen richting huis. Bij Alida kwam ik, na schooltijd, wel eens thuis. Zij woonde in de Stationsstraat en dat was niet ver van school. Met Janneke Oostra had ik veel contact per brief.

  Regionale Stad en Esch, 1966

  Een paar klasgenoten waren Greetje Weber,Katja toen wonende aan de Ceintuurbaan, Jochem Spaans, Alida zij woonde aan de Stationsstraat en Desiree.

  Een paar klasgenoten waren Greetje Weber,Katja toen wonende aan de Ceintuurbaan, Jochem Spaans, Alida zij woonde aan de Stationsstraat en Desiree.

  Meppeler Lyceum, 1965

  ?