Yvonne Schümacher

Kent 1 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Schümacher en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Yvonne Schümacher heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Wat ik nog altijd weet is dat ...

  Wat ik nog altijd weet is dat er een overdekte zandbak was waar we ook met slecht weer in speelden met rubber emmertjes. We woonden in de Jan Evertsenstraat en t.o. de school was een fietsenwinkel/stalling waar ik op zondag met mijn vader een fietsje mocht huren, een doortrapper met een bel in het voorwiel. Eind 1956 zijn we verhuisd naar Slotervaart. Ik heb ook nog een klassefoto.

  2008, Yvonne Schümacher

  Toendertijd begonnen de schole...

  Toendertijd begonnen de scholen 2 keer per jaar. 1 april en 1 september. Omdat ik 28 november (1949) jarig ben mocht ik op 1 april 1956 naar de 1e klas. Ik heb daar ook nog een klassefoto van. Maar 1 december 1956 zijn we verhuisd naar Slotervaart, alwaar ik verder naar school ben gegaan.

  2008, Yvonne Schümacher

  Ik zat op de 4-jarige MULO in ...

  Ik zat op de 4-jarige MULO in de Johan Jongkindstraat. Gym kregen we in de Brederodestraat of buiten en soms trampoline springen bij de Sloterplas. Klasse-avonden, daarvoor ook naar de Brederodestraat. Het leukste was de examentijd (1966) en iedere avond een feestje.

  2008, Yvonne Schümacher
  ?