Yvonne Okx

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Okx en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Yvonne Okx heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  ik vergeet Marijt nooit meer, onze verpleegkunde lerares.

  ik vergeet Marijt nooit meer, onze verpleegkunde lerares. Zij heeft echt diepe indruk achtergelaten. Ook de lol met Mandy (nog steeds m'n beste vriendin sindsdien)lekker theedrinken in Stad en Land, ojee alweer de bus naar Bergen gemist nou dan maar uurtje later naar school...wat kan het schelen.... Stages lopen..weer even op jezelf aangewezen zijn, spannend ... erg leuke tijd dus!!

  2003, Yvonne Okx

  ik heb er maar 1 jaar gezeten, maar ik herninner me de docent voor wiskunde.

  ik heb er maar 1 jaar gezeten, maar ik herninner me de docent voor wiskunde...met zijn quarkjes en marsapulami-liefde. Slagroom spuiten vanaf de balustrade in het gebouw. Het leukste jaar qua lol en gekkigheid maar uiteindelijk gingen er maar twee over van de hele groep. Ook onze mentor vergeet ik niet, die vond ik echt heel aardig. En wat me ook bijblijft dat ik er echt helemaal geen ene houtje van snapte terwijl ik echt geen slechte cijfers voor natuur- en scheikunde had op de HAVO. Toch te veel lol gemaakt ???

  2003, Yvonne Okx

  herinner me een woelige tijd met veel lachen met vriendinnen,in het tweede jaar een "nieuwe" wiskundeleraar weg treiteren.

  herinner me een woelige tijd met veel lachen met vriendinnen,in het tweede jaar een "nieuwe" wiskundeleraar weg treiteren...derde jaar werd wat minder makkelijk..zat nog op vwo toen...dus toch maar naar 4 havo...toen brak de feestpeiode aan!!! Alles op je sloffen halen is toch wel makkie hoor..veel meer tijd om voornamelijk te kletsen entijdens de les schriftjes schrijven met Christa en Saskia (en je bijnaam was trouwens Saks, weet je nog ?? ) Over al onze verliefdheden en alle andere dagelijkse dingen als het maar niet over de les ging. Ik herinner me Vennik nog..met zijn films van Monty Python ..echt relaxed!! En het laatste jaar was desastreus, was meer af als aanwezig maar heb evengoed voor elkaar weten te krijgen om in de schoolbanken de liefde van mijn leven te ontmoeten. Vlak voor het eindexamen kregen we verkering en we zijn nu nog steeds samen en hebben twee kleine banjers die alle twee precies op hun vader lijken dus ze moeten straks maar niet naar het willem blau gaan want een tweede generatie Okx kunnen ze vast niet aan daar...

  2003, Yvonne Okx
  ?