yvonne Meulen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvonne Meulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  yvonne Meulen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in het 3e jaar binnenvallen vanuit Amsterdam.

  Ik kwam in het 3e jaar binnenvallen vanuit Amsterdam. Nederlands van Meneer Dijkhuizen, bij wie een tweeling werd geboren. 's Morgensvroerg kreeg ik bijles van dhr. Kruis. Ook dhr. Laernoes herinner ik mij nog, wiens dochter Heleen bij ons in de klas zat. Ik weet nog slechts enkele (voor)namen van medeleerlingen zoals Magda, Ingrid, John Houtman, wiens vader een café had, Frans en Bram Knecht die ik later nog eens ben tegen gekomen bij de politie in Amsterdam

  Chr. MAVO D'Uylenburght, 1971

  De tekenlessen van Meester Krabbé en dat er toen eens krentenbroden naar binnen werden gegooid door kwajongens en dat we heel vaak op de gang moesten van juffrouw ? afkomstig uit Suriname.

  De tekenlessen van Meester Krabbé en dat er toen eens krentenbroden naar binnen werden gegooid door kwajongens en dat we heel vaak op de gang moesten van juffrouw ? afkomstig uit Suriname. Ik ben na het tweede jaar verhuisd naar Uithoorn. De namen die ik nog ken zijn Ans Rademaker, Evelien Verkaik, Fredy Schenk, Irene Kwakkel, Ammy Dijkstra en Carolien de Haan.

  Christelijke Mavo Oost / MA..., 1969

  Sinterklaas die op school kwam en de verkleedpartijen op 30 april.

  Sinterklaas die op school kwam en de verkleedpartijen op 30 april

  Christelijke Kleuterschool ..., 1961

  ?