yvonne merkelbagh

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvonne merkelbagh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  yvonne merkelbagh heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik kan mij nog herinneren dat ik in een soort kippenhok terecht kwam en de eerste dag vroegen ze mij of ik fan was van Cliff Richard en van Elvis Pressley.

  Ik kan mij nog herinneren dat ik in een soort kippenhok terecht kwam en de eerste dag vroegen ze mij of ik fan was van Cliff Richard en van Elvis Pressley. In 1966 ben ik van school gestuurd omdat ik een stinkbom had meegebracht. Er werd ook elke maandag opgeschreven of je zondag naar de kerk was geweest. Het schooluniform (blauwe overgooier met bloesje) mocht ook niet te kort worden.

  2004, yvonne merkelbagh

  Juffouw Nijland, en het versje meester Tanke zat te janke omdat meester westen zat te pesten (Ik weet niet of ik de namen goed schrijf) Ik zat met verschillende Yvonne´s in de klas.

  Juffouw Nijland, en het versje meester Tanke zat te janke omdat meester westen zat te pesten (Ik weet niet of ik de namen goed schrijf) Ik zat met verschillende Yvonne´s in de klas. Volgens mij met 3 andere.

  2004, yvonne merkelbagh

  We kregen een jongen in de klas die uit Zuid-Afrika kwam en ook een meisje (yvonne Kronenberg) die voor een paar maanden uit Curacao over was.

  We kregen een jongen in de klas die uit Zuid-Afrika kwam en ook een meisje (yvonne Kronenberg) die voor een paar maanden uit Curacao over was. Van 1966 tot 1969 was ik niet op deze school. (ik woonde toen 3 jaar in Suriname)

  2004, yvonne merkelbagh
  ?