Yvonne Maria Parijs

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Maria Parijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Maria Parijs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel wat kinderen hebben in deze periode bij in de klas gezeten op de toenmalige kleuterschool 't Kuikentje.

  Heel wat kinderen hebben in deze periode bij in de klas gezeten op de toenmalige kleuterschool 't Kuikentje. Ik heb het altijd heel gezellig gehad. Nu ben ik sinds 3 jaar weer in het onderwijs werkzaam. Ik ben werkzaam in groep3 aan de R.K. Basisschool de Vijfhoeven in Vlijmen. En het leukste van alles is dat de kinderen die toendertijd als kleuter bij mij in de klas zaten nu zelf vader of moeder zijn. Hun kinderen kom ik nu weer tegen bij in de groep.

  t Kompas, 1976

  Ik heb maar twee jaar op deze school school gezeten, namelijk in de 5e en 6e klas.

  Ik heb maar twee jaar op deze school school gezeten, namelijk in de 5e en 6e klas. Namen die ik me nog herinner is Inge kuypers, die dacht ik in de Parmentierstraat woonde. Johanna Peters woonde vlakbij de Kooikersweg bij de winkels.

  Rector van Gerwenschool, 1966

  Ik kan me nog heel goed Dhr.

  Ik kan me nog heel goed Dhr. van Os herinneren die altijd in zijn neus zat te peuteren. Hij gaf geschiedenis in het gebouw aan de overkant van de speelplaats. Dhr. Aarts gaf aardrijkskunde. Dhr. Zijlstra gaf natuur-en wiskunde. We hebben in het scheikundelokaal bovenop de school het skelet met touwtjes vastgemaakt om hem zo te laten bewegen. Ik weet ook nog dat we aan zijn stoel hebben gezeten, zodat hij op een gegeven moment naar beneden zakte. Namen die ik me nog herinner is Mariandl Ball, Trees Ariens, Marja Besseling, Petra van Daalen, Marijke Willems. In de 1e klas hebben we met klei op het plafond geschoten, we moesten geloof ik een bloem maken van plastische klei. Onlangs (mei 2004) heb ik via schoolbank mijn twee vriendinnen weer ontmoet, te weten Marja Besseling en Petra v. Daalen. Dit was hartstikke leuk en voor herhaling vatbaar.Inmiddels heb ik foto´s van die tijd wten te vinden in mijn oude albums en kwam diverse namen tegen, zoals: Marja vd. Berk, Jeannet Wijngaards, Jose Claassen, Petra Broeken, Lissie Evers, Gerrie Schoor, Liesbeth van Rosmalen, Karin vd. Aa, Marijke Willems, Trees Ariens, Manique Aben, Marlies Belgers, Mariette Olislager en Willy Schrover. Dus meiden als je je naam ziet staan neem dan kontakt met me op want evntueel willen we na 35 jaar een reunie organiseren. En het is hartsikke leuk om elkaar na zoveel tijd weer eens te zien en te kijken wat er van ons geworden is.

  leonardus, 1968

  ?