Yvonne Kammenga

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Kammenga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Yvonne Kammenga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb hier Vwo gedaan en ben door Hans Riemens en André de Haas aan René gekoppeld.

  Heb hier Vwo gedaan en ben door Hans Riemens en André de Haas aan René gekoppeld. Ze hadden er wel kijk op destijds, want we zijn nog steeds samenen hebben inmiddels een zoon van acht en een zoon van zes jaar oud.

  2003, Yvonne Kammenga

  Van de leerkrachten staat me nog bij dat we Labordus voor tekenen hadden, Ab van Kapel voor muziek en Kooiman voor frans.

  Van de leerkrachten staat me nog bij dat we Labordus voor tekenen hadden, Ab van Kapel voor muziek en Kooiman voor frans.

  2003, Yvonne Kammenga

  De leerkrachten die ik me herinner waren: juf Mokkenstorm, meester Van der Horst, meester Bakker en meester Van Houwelingen.

  De leerkrachten die ik me herinner waren: juf Mokkenstorm, meester Van der Horst, meester Bakker en meester Van Houwelingen. En natuurlijk gymmeester Den Hollander. Leuke school, lekker dichtbij, want ik woonde aan de overkant van het slootje aan de Bernhardstraat. Van de schoolvakken was 'handwerken' wel het allerergst: borduren van kapmanteltje en kussens, enz. Was geloof ik ook nog eens alleen voor de meiden. Wat de jongens dan deden weet ik eigenlijk niet??

  2003, Yvonne Kammenga
  ?