Ontdek PLUS

Yvonne Janssen Janssen

Kent 56 personen

Samenwonend
Woont in Breda

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Janssen Janssen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Janssen Janssen heeft 10 klassenfoto's en kent 56 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze periode.

  Kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze periode. Wel dat ik bij jufr. Verschuren in de klas zat en dat ik het in het begin helemaal niets vond. Volgens moeder krijste ik alles bij elkaar. Dit duurde wel van aug.(begin schooljaar) tot de Kerstvakantie daarna werd ik meegegeven aan een ouder meisje uit de buurt. Het liefst speelde ik in de poppenhoek maar het kralenplankje vond ik helamaal nietszeker als je het liet vallen was dat een ramp. De kinderen uit deze schooltijd waren volgens mij nagenoeg dezelfde als in de 1ste klas lagere school.

  Kleuterschool Doornroosje, 1962

  Ik heb daar een prettige tijd gehad ondanks ik een rustige onopvallende leeling was.

  Ik heb daar een prettige tijd gehad ondanks ik een rustige onopvallende leeling was. Heb een jubileumjaar meegemaakt waarbij er een spelletjesdag in de naburige speeltuin was georganiseerd. Helaas was voor mij de 5de klas een dieptepunt, er was een conflict met de onderwijzer deze mocht mij op een of andere manier niet. verder heb ik bij de volgende onderwijzers in de klas gezeten: Dhr. Driessen klas 1 en 6 Jufr. van Rossenberg, Dhr. van Iersel, Jufr. Jehee, Dhr. Martens en even tot zijn vertrek bij Dhr. Raaijmakers.

  Clemens Maria Hofbauer, 1964

  Na 3 jaar huishoudschool, nog 2 jaar met veel plezier de kinder en jeugdverzorgings opleiding gedaan.

  Na 3 jaar huishoudschool, nog 2 jaar met veel plezier de kinder en jeugdverzorgings opleiding gedaan. Ik heb het er wel goed naar m'n zin gehad maar of men daar zo blij was met mij ????? Veel plezier gehad, weinig voor de studie hoeven te doen dus de verveling ging soms wel parten spelen. Maar ik kijk er met plezier op terug.

  de nieuwstraat, 1970