yvonne geijten

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvonne geijten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  yvonne geijten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  juffrouw de Bruin, een erg oude juf.

  juffrouw de Bruin, een erg oude juf

  2010, yvonne geijten

  Ik kan me en aantal aparte leraren herinneren.

  Ik kan me en aantal aparte leraren herinneren. Nandoe, de leraar aardrijkskunde, die altijd leerlingen booschapjes liet doen.leraar Engels Stemmerik die in mijn herinnering erg leek op Catweazle, in zijn neus peuterde en dan de potjes wegscoot de klas in. Slingelandt, leraar Geschiedenis en Maatschappijleer, die een schandpaal in de klas had waar soms iemand in moest staan die dan werd bekogeld met natte sponsen. Ook had hij een "Donald Duck hoek" waar je moest zitten als hij het idee had dat je toch niets deed in de les. Ook zette hij leerlingen die een oogje hadden op elkaar in de hoek achter het gordijn met z'n 2-en. Dan Dirks, Economie en maatschappijleraar die eindeloos door kon zeuren over dingen. leraar Nederlands Elzinga, die graag les gaf uit het boek dat zijn vader had geschreven, Struikelblokken, en getrouwd was met een leerling.

  2005, yvonne geijten

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten maar herinner me nog wel het een en ander.

  Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten maar herinner me nog wel het een en ander. De leuke werkweek naar Parijs bijvoorbeeld, waarin we o.a. in België naar Louis de Poortere, een tapijtfabriek en in frankrijk naar de Pernodfabriek, de Talbotfabriek zijn geweest. Niezen leraar warenkennis, die na 3/4 jaar mijn scriptie (die over drop en kaugum ging) herkende toen iemand anders deze nog een keer wilde inleveren. Ook herinner ik me dat er nogal leeftijdsverschil zat tusen de leerlingen onderling in onze klas: Michel, Sandra en ik nog maar 17, terwijl de oudste leerling 23 was.

  2004, yvonne geijten
  ?