Bekijk het volledige profiel van yvonne deLange en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

yvonne deLange heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

leuke tijd...

leuke tijd

2007, yvonne deLange

kamp derde klas Heikant, de af...

kamp derde klas Heikant, de afgebrandde school. Het eindexamen jaar was erg gezellig, veel plezier gehad. vooral mijn schoolvriendin van destijds kan ik mij nog goed herinneren, dat was gerrie de Haan. OOk het verlies van schoolgenootjes is mij altijd bij gebleven.

2004, yvonne deLange

de oude school op de Iepenlaan...

de oude school op de Iepenlaan kan ik mij nog herinneren, het reizen met de schoolbus ook vooral de vele ongelukken in ongeveer een half jaar 3x. In de eerste klas zat ik bij juffrouw Pinas(een echte schat), in de tweede bij juffrouw Acda (nog in de kerk geweest ivm trouwen), derde klas meneer Wol...?In de vierde klas kregen wij les in de adventskerk, vijfde klas bij Schimmel en in de zesde klas bij smitje(ook een schatje). veel namen kan ik mij nog herinneren stoelpoot was wel het ergste wat je op school tegen kwam. verder kan ik mij nog goed herinneren shirly, linda, dineke, nellie, erna, rob, gerrit, etc

2004, yvonne deLange
?