Yvonne deJonge

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne deJonge en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne deJonge heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier maar 1 jaar opgezeten.

  Heb hier maar 1 jaar opgezeten. Mijn broer Sieger zijn hele lagere schooltijd periode. Weet nog dat ik bij de oude toiletten (buiten) per ongeluk een konijntje heb doodgemaakt. Was een soort kinderboerderijtje, en zat met z'n koppie tussen een wc deur. Weet nog goed de geur van de hal, rook naar nat krantenpapier. Koenie de Jager, Jennie en Fennie Suurd zijn de weinige namen die ik mij herinner. Moet eerlijk zeggen dat ik het er niet fijn vond.....Had wel een hele lieve juf, volgens mij juf Gonnie.

  Admiraal de Ruyterschool, 1972

  Hele leuke school! Weet alle namen nog van klasgenoten en zag ook al een paar op de lijst staan.

  Hele leuke school! Weet alle namen nog van klasgenoten en zag ook al een paar op de lijst staan. Ben in de 3e klas erbij gekomen. Bij juf Turksma. Vooral in de 5e, bij Lammert Dijkstra, een leuke tijd gehad. Die man was onberekenbaar, gooide met schoenen, schoolbordborstels en eigelijk wel met alles wat in zijn handen kreeg. Ging om met Monique Jonkers. Hoorde (gelukkig) niet bij een "groepje". Met een aantal meiden de Pink Panters opgericht, ik was dubbelspion hahaha. Ellis van Dam, Els Kadijk, Dick Koops etc. herinner ik me nog goed.

  Parkschool, 1975

  Heb de VHBO gedaan.

  Heb de VHBO gedaan. Echt een hele leuke tijd gehad. Veel naar de jongens van de MEAO gekeken.......Leerkrachten staan me nog goed bij: Irene Fisscher (duits), en de Vries het tekenwonder in mijn ogen. Jammergenoeg was mijn klas opvallend veel verdeeld in "vakjes". Heb nog contact met verschillende mensen.

  Prof Kohnstammschool, 1983

  ?