Yvonne Carels

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Carels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Yvonne Carels heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik deed hier de kaderopleidimg id gezondheidszorg.

  Ik deed hier de kaderopleidimg id gezondheidszorg. Ik heb vnl leiden leren kennen. ging veel uit, salsales. Op school hadden we een hele goede organisatiekunde docent en een heel slechte sociologiedocent, die hele rare boeken doceerde.

  2003, Yvonne Carels

  Ik heb de VO Management, organisatie en beleid gedaan.

  Ik heb de VO Management, organisatie en beleid gedaan. Ontzettend veel gelachen met o.a. de pastoor, hoofd anesthesie Dijkzicht. Gekke briefjes, etc. daarnaast natuurlijk veel geleerd. Ik werk nu ook in Rotjeknor via de transfergroep.

  2003, Yvonne Carels

  Veel geleerd, veel plezier en ook veel ruzies.

  Veel geleerd, veel plezier en ook veel ruzies. Veel verschillende visies in de klas. De school heette toentertijd chr.academie voor jeugdwelzijnswerk. Ik geloof dat ik ook bij Karin Giessen in de klas heb gezeten. Andere namen zijn: Henriette van het Veld, Margo de Kroon, Ada en Anja, Ellen, Lisette, Anne de Weerd, Anneloes. bekende leerkrachten waren: Truus, Trudie, Oebele, Jan Willem, Bezemer, Guus, Ton Visser, Hans lambooij,

  2003, Yvonne Carels
  ?