yvonne Bus

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvonne Bus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  yvonne Bus heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nu ik hier weer het een en ander zit te lezen komen de namen van de leraren weer boven.

  Nu ik hier weer het een en ander zit te lezen komen de namen van de leraren weer boven. En ja vooral DHR van staverden die les was altijd erg saai maar die man was zo aardig en dat was ook de enigste les waar ik hoge cijfers kreeg die man vondt alles mooi. de rest van de namen komen me erg bekend voor maar weet niet meer wat voor les ze gaven.wel weet ik nog dat ik de opleiding uiterlijke verzorging heb gevolgt en ook heb ik nog een groeps foto van die klas en de namen die ik me nog kan herinneren zijn:carla van lingen,een tweeling genaamd karin en ? anneke,paula,wilma,anja en monique vos, voor de rest weet ik niet meer zo veel van deze school

  C.S.G. de Sprong, 1981

  kan me niet zoveel meer herinneren van de school ik weet nog wel dat ik in de derde klas geelzucht kreeg en daarom lang thuis moest blijven en daardoor ben blijven zitten .

  kan me niet zoveel meer herinneren van de school ik weet nog wel dat ik in de derde klas geelzucht kreeg en daarom lang thuis moest blijven en daardoor ben blijven zitten . Ik kwam toen bij jose Pouwels, jeanette, richard ooms ,annemiek, gertjan hendriks ,peter,marco,monica verweij,Yvonne v/d plaats (daar heb ik nu weer contact mee)robert,luuk kees, tommie pelegrom, marco bontan, oscar, rick, robert in de klas dat zijn een beetje de namen die mij zijn bij gebleven.ook kan ik me sommige meesters en juffrouw nog herinneren zoals, meester Bijkerk- meester Aukema -juffrouw van Diest en meester rosmalen die nu nog steeds op die school lesgeeft. Wat mij ook nog erg bijstaat is dat Meester Bijekerk altijd van die grote zwarte snoep ballen had en als je iets goed had gedaan dan kreeg je er zo 1,en dat was natuurlijk niet mis. Ook herinner ik mij jeanette erg goed,want toen zij jarig was ging ik met haar naar de bioscoop want haar moeder werkte daar,ook ging ik veel met haar naar zwembad de liesbosch want haar vader werkte daar en ze woonde daar tegenover.

  2e Dacosta school, 1974

  ?