Yvonne Budding

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Budding en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Budding heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Natuurlijk herinner ik mij Joke.

  Natuurlijk herinner ik mij Joke. Misschien is het leuk om eens contact op te nemen. Wanneer je dat leuk vind dan zal ik via deze tekst mijn telefoon aan je bekend maken en zo kunnen we misschien via mail een gezellige babbel maken. Dus laat even weten In de eerste klas had ik juf. Een lieve vrouw. Ze had altijd een jurk aan met twee rijen knopen ( de zeugen jurk) In de derde klas had ik juf John. In de vijfde klas had ik meester van Zon. Hij kon ontzettend mooi tekenen. Het hoofd van de school was de heer Oldenhave.(Eind jaren zeventig zijn mijn ouders heer Oldenhave nog regelmatig tegen gekomen. Hij woont/woonde ook in Epe gld.). Het overloop spel en hand in hand tikkertje op het schoolplein is een grote herinnering. Je moest hard kunnen lopen. Natuurlijk komen er allemaal namen in mijn hoofd als ik aan de Fuhrhopschool denk. Renee Zondervan,Joke Martin, Miriam en Linda v.d. Zwaart, Joke Moerkerk, mirjam van Oel, Meta Vrolijk, Marga Stoetzer, Jorica Baar, Janneke Jogh Visscher, , Willeke Koel, Peter de Bruin, Peter Lodewijks, Jan v.d. Lejde( als ik het goed schrijf). Omdat Jan en zijn broer Klaas ( in de klas bij mijn zus Joyce)thuis altijd spraken over Ollie (Oldenhaven) sprak hun moeder bij de eerste ouderavond de heer Oldenhaven aan met de heer "Ollie". De heer van Zon kon ook hele mooie verhalen vertellen met de bijbehorende tekeningen aan de achterkant van het schoolbord.

  Burgemeester Fuhrhopschool, 1962

  zie Lorentz aan het santpoorterplein.

  zie Lorentz aan het santpoorterplein

  Lorentz Lyceum, 1968

  Er zijn nog maar weinig herinneringen.

  Er zijn nog maar weinig herinneringen. Driewielers op het schoolplein. Binnen een geweldige kleibak. In mijn poezie-album heeft een juf een mooi vers geschreven, maar helaas is het ondertekend met "je Juf". Ik kan mij nog een meisje herinneren Joke Donschot. Zij zat op een katholieke kleuterschool. Samen hebben we een keer gespeibeld.

  Charlotte Bühler Kleuterschool, 1960

  ?