Yvonne Brehm-Vermeer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Brehm-Vermeer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Brehm-Vermeer heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een leuke school, vooral toen deze nog gevestigd was op "de Dreef", lekker sfeertje.

  Het was een leuke school, vooral toen deze nog gevestigd was op "de Dreef", lekker sfeertje...en de modeshows nog werden gehouden in het Congresgebouw in Den Haag!! Daarna op de "Diamanthorst", ging de sfeer achteruit, naar mijn mening. Ik ben toen in de keuze-richting van ontwikkeling het derde jaar blijven zitten, door mijn eigen fouten! Daarna het jaar overnieuw gedaan, had er geen zin meer in, ben toen wederom blijven zitten...pfff...ik had het he-le-maal gehad!

  mondriaan college voor mode..., 1994

  Leuke herrinneringen.

  Leuke herrinneringen...hmmm...had ik niet echt eigenlijk! Meester Semper was toen die tijd mijn hoofd-leraar, wat een eikel was/is dat! Het enige leuke was, dat ik in de klas kwam te zitten bij mijn nichtje "Juud". Verder...tja...ik ben gelukkig overgegaan en ben toen naar de 's-Gravenpoort gegaan.

  West, 1989

  Juffrouw Edith met haar lange zwarte haren en zwart gelakte nagellak.

  Juffrouw Edith met haar lange zwarte haren en zwart gelakte nagellak. Spelen in de poppenhoek en blokkenhoek. Vieze kastanjes poffen en daarna met z'n allen in een kringetje deze opeten...getsie...

  De eerste stap, 1983

  ?