Yvonne Bos

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Bos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wat ik mij nog goed herinner zijn de briefjes die in de klas rond gingen waarop stond wie met wie ging of verkering wilde.

  wat ik mij nog goed herinner zijn de briefjes die in de klas rond gingen waarop stond wie met wie ging of verkering wilde. Meester Timmer was toen de hoofdmeester en je had nog meester Schomaker, Rozema, Kersse, Veldhuizen? en juf winter en Heidema. Deze namen weet ik nog. DE namen van de leerlingen waren Erik Dam,Gert meier,Gerrie meier,bert steenbergen,marieke v. gilsdonk,miranda willems,marian blaauw,roelanda neimeyer,hans toutenhoofd,ronnie v.d. heide,jolanda zuur,ingrid wubs,frank raven,carla olthof,bert schiphouwer,johan kamps?,trinie kost,tineke super(2x),rik udema. Dat zijn er toch al heel wat! Er is al een keer een reunie geweest die ik helaas heb gemist om de doodeenvoudige reden dat ik er niets vanaf wist. Daar baalde ik toen goed van .Ook mijn broer Harry Bos wist van niks en vond het ook erg jammer dat hij niet geweest was. Het leukste vond ik de bonte avonden ik deed toen samen met marieke,marian en ingrid een groep na waar ik de naam niet meer van weet. Er schiet mij ineens een naam te binnen anita gerrits. daar was ik altijd bij en we deden baccara na . Ook was ik wel eens "verliefd" nl. op erik dam dat vond ik altijd een hele leuke jongen en gerrie meier. Ingrid wubs heeft nog "verkering" gehad met erik geloof ik en marieke ging met bert steenbergen maar dat wisselde per week dan ging ik met gerrie en dan marieke weer of ingrid. Ja dat was toch wel super om mee te maken. Dit gebeurde geloof ik allemaal in de 6e klas. Ook weet ik nog dat we tineke super (die donkere) compleet negeerden die moesten we dan niet meer. Ik ben zelf ook wel es aan de beurt geweest dan wilden de meiden niks meer van je weten. Afschuwelijk was dat maar ja kinderen zijn hard. Ik heb er niets aan overgehouden hoor! Het was ook meestal maar een paar dagen en dan was het ook weer goed. Met ingrid wubs ging ik ook vaak spelen en waren dikke vriendinnen. We gingen met z'n tweeen toen ook al stiekem roken bij ingrid achter het huis en bh's ruilen. Nou ik hier zo zit te typen bedenk ik me dat ik toch veel vriendinnen had met wie ik veel omging. Zoals roelanda neimeyer daar ging ik ook veel mee om . Het jammere ervan is dat je ze nooit weerziet behalve op een reunie. Maar dan moet je er wel wat vanaf weten!!!! Ik vond het in ieder geval een hele leuke schooltijd en ben nooit met tegenzin heengegaan.

  De Musselhorst, 1973

  ?