Ontdek PLUS

Yvonne Bollinger

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvonne Bollinger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvonne Bollinger heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts een jaar op deze school de brugklas gedaan, dat was toen net ingevoerd (Mammoetwet).

  Slechts een jaar op deze school de brugklas gedaan, dat was toen net ingevoerd (Mammoetwet).Was erg spannend allemaal waarschijnlijk....

  Dongeschool, 1966

  In het begin was het allemaal heel spannend en mijn start was dan ook goed.

  In het begin was het allemaal heel spannend en mijn start was dan ook goed. Frans en geschiedenis waren mijn favoriete lessen en blijkbaar heb ik daar ook opgelet, want er is behoorlijk wat blijven hangen en vakantie in Frankrijk is ook voor mij nog steeds favoriet. Veel lol gemaakt altijd en leuke tijd gehad. Edith Delsman (Vechtstraat) en Monique vd Lugt (Rijnstraat) herinner ik mij het best. Hoe zou het met ze zijn??

  Berlage Scholengemeenschap ..., 1967

  Juffrouw de Jong, dan twee jaar Mevr.

  Juffrouw de Jong, dan twee jaar Mevr. Schalkwijk en in de vierde Juf vd Wal. Dat waren best leuke jaren, maar dan...twee jaar W.Haaijman, inderdaad vreselijke man, uit de hoogte, kapsones, vreemd figuur met zijn hoedje en eeuwige paraplu! Kwam je met de fiets of lopend naar de school, keek hij niet naar je, maar werd je met de auto gebracht, dan knikte hij "vriendelijk" gedag. Ik zou het erg leuk vinden om iets te horen van/over Helma Maaswinkel. We waren destijds hartsvriendinnen en zij ging ook regelmatig mee met mijn grootouders en mij naar het strand en andere uitjes. Ze woonde toen in de Zeilstraat, boven een kledingzaak. Ik woonde (en woon nog steeds) op een woonboot bij Het Nieuwe Meer.

  Spartaschool, 1960