yvette vanhout

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvette vanhout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  yvette vanhout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Als ik de school zie heb ik al...

  Als ik de school zie heb ik alleen maar goede gevoelens. Was toen 5 of 6 jaar maar kan me juffr. Frans en zuster Louisi nog goed herrinneren.

  2003, yvette vanhout

  Philomena was mijn lagere scho...

  Philomena was mijn lagere school waar ik toch leuke herrinneringen aan over heb gehouden.Het was een meisjesschool (!) met een non (Zr Hyacinta) als hoofd. Daar heb ik het laatste jaar les van gehad. Meneer Tjong van de 5-de was m'n favoriete leraar (de enige leraar ook) want z'n muzieklessen waren het einde met z'n gitaar.Ook hier van heb ik al m'n klasgenoten uit het oog verloren door verhuizingen.

  2003, yvette vanhout

  Kwam als vreemde op deze schoo...

  Kwam als vreemde op deze school (heette toen Willibrordus college) en heb het daar vooral in het begin heel moeilijk gehad. Mijn vader gaf er ook les en dat heeft zo z'n nadelen!. Herrinner me namen als: Cecile Hendriks, Ankie(uit Beek en Donk) Carin Reijnders (uit Elsendorp). Ben helaas iedereen uit het oog verloren ivm verhuizingen. Achteraf toch wel leuke herrinneringen aan over gehouden.

  2003, yvette vanhout
  ?