Yvette van der Wiel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvette van der Wiel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Yvette van der Wiel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Een hele gave tijd gehad op Zuid, later Dordtwijck.

  Een hele gave tijd gehad op Zuid, later Dordtwijck. Vooral meneer De Vries was een hele leuke leraar en altijd gezellig om bij te zitten in het daltonuur. Ik ben begonnen in 1F bij mevrouw Stiphout. Daarna meneer Jimkes in 2F en toen een klein uitstapje gemaakt naar Noordendijk om VWO te gaan proberen. Dat lukte niet helemaal en de school vond ik ook niet leuk, dus kwam ik weer terug in H3B bij meneer v/d Elst. Toen verder de havo afgemaakt en geslaagd in 1996. Weer eens contact? Mijn mail adres is ******************* mail op zijn engels.

  2004, Yvette van der Wiel

  Ik ben vanuit Stadspolders op deze school terecht gekomen in groep 2, de laatste 2 maanden.

  Ik ben vanuit Stadspolders op deze school terecht gekomen in groep 2, de laatste 2 maanden. Ik heb het hier super naar mijn zin gehad. Lieve, leuke, en sommige strenge leraren. Wat ik erg leuk vond was in de zomer na schooltijd met bijna de hele klas naar de Dubbel, lekker zwemmen. Meester Silfhout vond ik de leukste. Hij vertelde ons de schuinste moppen en hield zelf altijd als laatste van de klas een spreekbeurt over duiven. Weer eens contact? Mijn mail adres is ******************* mail op zijn engels.

  2004, Yvette van der Wiel
  ?