Ontdek PLUS

yvette van den heuvel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvette van den heuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  yvette van den heuvel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb een leuke tijd gehad en veel leuke stages onder andere in het kurhaus en bij ajax samen met saskia van hapert, verder hadden we toen alleen maar meisjes op school en zaten we in de alexander straat in een soort herenhuis.

  Heb een leuke tijd gehad en veel leuke stages onder andere in het kurhaus en bij ajax samen met saskia van hapert, verder hadden we toen alleen maar meisjes op school en zaten we in de alexander straat in een soort herenhuis. Mevr fruin , krabbendam enz leuke herrineringen hopelijk schrijven nog meer oud leerlingen uit mijn jaar zich in.

  Ecole Internationale Tunon, 1979

  hele leuke herrinneringen, volksdansen werkweek, leuke vrienden en vriendinnen.

  hele leuke herrinneringen, volksdansen werkweek, leuke vrienden en vriendinnen. jammer dat er niet meer bekend is van deze school omdat hij niet meer bestaat. Was volgens mij een van de eerste vrije scholen van die tijd.

  vlaardingse schoolvereniging, 1971

  leuke tijd hoe is het met iedereen, zie veel klasgenoten hierbij staan, werkweek was leuk schoolbezetting ook heeft inderdaad nog in de krant gestaan.

  leuke tijd hoe is het met iedereen, zie veel klasgenoten hierbij staan, werkweek was leuk schoolbezetting ook heeft inderdaad nog in de krant gestaan.

  Willem de Zwijger , 1974