yvette schmitz

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van yvette schmitz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  yvette schmitz heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Monique du plessis, ingeborg Simonetti, Carmen V, Carmen en marjolein, Marieke, martijn, michiel, Cindy,en de rest natuurlijk! Terschelling, juffrouw joke, je lurfen bij juffrouw oosthoek!!!! Slagbal! Voor mijn idee was de school heel groot, maar ben in d

  Monique du plessis, ingeborg Simonetti, Carmen V, Carmen en marjolein, Marieke, martijn, michiel, Cindy,en de rest natuurlijk! Terschelling, juffrouw joke, je lurfen bij juffrouw oosthoek!!!! Slagbal! Voor mijn idee was de school heel groot, maar ben in de tijd van mijn opleiding als stage gymles gaan geven... jeetje wat was alles veel kleiner dan in mijn gedachten! Erg leuk!

  2003, yvette schmitz

  Uiteraard mijn stage samen met Linneke(Lindsey van Eldik) in Engeland! Super tijd! Det en Tineke altijd in voor een geintje!Soms ook stressen met alle verslagen! De weekenden voor Reacreatie Sportbegeleiding waren top en weinig slapen! Goede herinneringen

  Uiteraard mijn stage samen met Linneke(Lindsey van Eldik) in Engeland! Super tijd! Det en Tineke altijd in voor een geintje!Soms ook stressen met alle verslagen! De weekenden voor Reacreatie Sportbegeleiding waren top en weinig slapen! Goede herinneringen!

  2003, yvette schmitz

  FILMFESTIVAL!!! HET EEUWIGE HOCKEY VAN POELMANS EN BOTJE!!!!(jak!!) Zeilkamp!!!!!!In de pauze hangen bij het hekje onder de trap in de hal! Spekkie!.

  FILMFESTIVAL!!! HET EEUWIGE HOCKEY VAN POELMANS EN BOTJE!!!!(jak!!) Zeilkamp!!!!!!In de pauze hangen bij het hekje onder de trap in de hal! Spekkie!

  2003, yvette schmitz
  ?