Ontdek PLUS

Yvette Backer

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yvette Backer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yvette Backer heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen de kleuterschool gedaan.

  Alleen de kleuterschool gedaan. Daarvoor ook peuterschool, maar weet niet zeker of dat dezelfde school was. Ik kan me vrijwel niets herinneren. Behalve een vriendin die Carla of Karin heette. En ik heb nog twee foto's. Misschien dat iemand zichzelf herkent? Het jongetje bij de zuster op schoot was dacht ik het zoontje van de bakker, schuin tegenover de school.

  Pastoor Hesseveldschool VGLO, 1958

  Goeie herinneringen aan deze school.

  Goeie herinneringen aan deze school. En niet alleen omdat ik eindelijk mijn diploma haalde. Twee keer per week met mijn zoontje naar Amsterdam, hij naar de creche bij de school, ik de klas in. Veel vrouwen, bij de docenten (Marianne Carmiggelt, Marijke Hilhorst), maar ook bij de leerlingen (Suzanne, Elly). Weekendje Ommen in het examenjaar.

  Joke Smit Scholengemeenscha..., 1979

  Enthousiast begonnen, maar dat ging al snel minder.

  Enthousiast begonnen, maar dat ging al snel minder. Eerste jaar vond ik de school eigenlijk het leukst: ongeveer 500 leerlingen, tegen de Kerst kende je iedereen. En leraren met enorme ervaring en eigen eigenaardigheden en bijnamen. Vooral Jonker (geschiedenis) en Eek (engels) staan me bij. Met Henriette Jansen nog altijd bevriend. Heel af en toe reis ik haar achterna over de wereld. In de vijfde was er geen redden meer aan en ben ik van school afgegaan.

  Rijks Scholen Gemeenschap (..., 1968