Yolande Radoux

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yolande Radoux en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Yolande Radoux heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik weet heel weinig meer van d...

  Ik weet heel weinig meer van die tijd. Wij waren 1 van de laatste MULO klassen. Ik herinner LeBlanc met zijn mooie witte sportauto. Hagens die vreselijk gepest werd ondanks dat hij zo zijn best deed. Van de klasgenoten herinner ik mij alleen Petra v.d. Meer en dan nog een meisje uit de Vlierboomstraat, Rieki v.d. Vlist. Hans Stoof zat ook bij mij in de eerste en tweede klas. Ik herinner mij een examenfeest in de gymzaal, maar foto's? Halverwege ging het licht aan omdat er iets gebeurde wat blijkbaar niet hoorde in die tijd. Heeft iemand nog foto's uit die tijd?

  2002, Yolande Radoux

  In de eerste klas juffr. Du Pr...

  In de eerste klas juffr. Du Pre behoorlijk streng. Juffrouw van Houten, ongetrouwd, gebreide kousen en altijd op een grote zwarte fiets. Netjes in de rij staan op het schoolplein. De heer Kasteel waar voornamelijk jongens naar toe gingen in de laatste klas want die gingen naar de HBS. Mevrouw .......had meer de meisjes die naar de Mulo/MMS of huishoudschool gingen. Franse les in de 5de en 6de klas. Ik heb het heel leuk gevonden op die school. Ik woonde er schuin tegenover.Ging in het weekend ook nog wel eens spelen in de school met de dochter van de directeur (geloof ik).

  2002, Yolande Radoux
  ?