Yolanda Wong A Tsoi

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yolanda Wong A Tsoi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yolanda Wong A Tsoi heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leraar nat.

  leraar nat. Gentleman.lachte nooit. ik zei een keer iets en hij lachte, toen schrok ik .lr v.Brussel alias linksverkeer.ding in broek zat altijd links.Juf Goede streng en lief. Pitambersing (later stewardess)(lief).was je fout schreeuwde ze nooit never Nunca!Directrice? Waw echt geen lieverd.Gilbert Leckie en Dirk Sowma belhamels in de klas.links v/d school. huisartsenpolie. We bespieden die arts altijd . Had stiekem afspraakjes op zijn praktijk. Zeker voor een inwendig onderzoek ha. ha.Oja en de vlagparade in die hitte, Mi gado.hoop dat meer mensen zich registreren. Ken de namen van de klasgenoten niet meer. O ja. zat een jongen in mijn klas en die had 100 gulden uit mijn tas gestolen. Ik moest na school energierekening van mijn moeder betalen. Als ik je naam herriner kom ik het alsnog terug halen.

  George Asinschool (MULO), 1977

  onderdompeling met Pagwa bij de waterbakken.

  onderdompeling met Pagwa bij de waterbakken.spieken.antwoorden op de muur schrijven, ha.ha.vooral economie hele verhalen.hoop dat klasgenoten zich registreren.Weet namen niet meer van klasgenoten.Alleen Hilda en Orwine de Vries.Seedo? meisje Balsemhof woonde op Para.We hadden ook een leraar Balsemhof, zat ook in muziek.Die javaanse portier met z,n sterke verhalen,maar was wel lachen.dansoptreden van Orwine en Yolanda en nog 2 jongens op een schoolavond. Helaas geen applaus. Alles ging fout van de zenuwen.

  HAVO I / II, 1981

  Juf Wolf.

  Juf Wolf.(Streng)vriendin Lea Esajas.Sandra Veldbloem.Mareen en Grace Brandon. Tanja (de Graaf?)Ingrid Drielinger,Rosita? Sandra Blackson? Ivy? Liesbeth? Martha? Yvonne? voornaam?Convalius.Remon?Anton? Felix?Blankendaal.Timmy Samat.Ik heb nog een klassefoto. Interesse?Meld je dan. Maak ik een afdruk voor je.

  Stahelinschool, 1973

  ?