Yolanda Saadhoff

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yolanda Saadhoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Yolanda Saadhoff heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Super gezellie, heel veel lol.

  Super gezellie, heel veel lol. En volgens mij waren wij heel erg vervelend!!!! Namen: Stroes, Heidi Vrij, Renate, Nancy, Linda Westerhout, Claudia Doppegieter, Belinda enz! Wat zou ik graag willen weten hoe het met jullie allemaal gaat???????????

  2004, Yolanda Saadhoff

  Sneeuwbal gevechten op het schoolplein.

  Sneeuwbal gevechten op het schoolplein. Een leraar die zelfmoord pleegde, en een jongen die Erik hete, hij had mijn naam getrokken met sinterklaas en ik kreeg een heel mooi kettinkje van hem.Heb verder heel weinig herinneringen aan deze school!

  2004, Yolanda Saadhoff

  Hele leuke gezellige school.

  Hele leuke gezellige school. Mijn beste vriendin was Esther Hildebrand we hebben heel wat afgelachen samen. En natuurlijk herinner ik mij ook juffrouw Spiecker, zij overleed het jaar nadat ik de school verliet. Wat kon die hard met dr arm op de tafel rammen. En de soepautomaat in de hal, waar je echt de hele pauze voor in de rij moest staan. Juffrouw van de Horst gaf economie en die vond mij geloof ik niet zo aardig. En dan was er mijn favoriet de biologie leraar, die altijd stiekum dronk tijdens de les(geen llimonade) en dan hele verhalen vertelde over zijn broer.(bij het afscheid melde hij dat hij enigst kind was hahaha)Mijn eerste sigaret in het fietsenhok enzenzenz.Mijn broertje zat hier ook op school hij heet Iko.

  2004, Yolanda Saadhoff
  ?