Yolanda Maneschijn

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Yolanda Maneschijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Yolanda Maneschijn heeft 25 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het 1e jaar hadden we school in het gebouw van"Christelijke Belangen",(het latere Spoortheater) aan de Spoorstraat.

  Het 1e jaar hadden we school in het gebouw van"Christelijke Belangen",(het latere Spoortheater) aan de Spoorstraat. Daarna gingen we naar het nieuwe schoolgebouw aan de Koninginnestraat. Weet nog dat het heel mooi was. We hadden een superlieve juf. Juffrouw Ankie, zij kwam vaak pannekoek bij ons thuis eten samen met haar zus Fitie. Schoolreisje naar de "Beerzer Bulten".Klasgenoten die ik me zo kan herinneren, Gerda Endeman,Henk Wanningen, Jan Heuver,Gerda Kuiper,Johan Kruithof,Christien Teesselink,Henk o/d Dries,Anneke Dubbink.Kan me herinneren dat ik door een klasgenoot ooit met een prikpen in m'n bovenarm ben gestoken.

  Sneeuwwitje, kleuterschool, 1962

  goede herinneringen aan men.

  goede herinneringen aan men. Beunk 1e klas, kon prachtig vertellen alsof hij het zelf had meegemaakt en natuurlijk onze gezellige men.Hagen, de Amsterdammer, net zoals mijn ouders,daarom was hij wel speciaal voor mij. Ben met hem ong. 20 jaar geleden naar de begrafenis van de te vroeg overleden men. Hooysma geweest.Men.Hooysma die veel voor mij heeft betekend, hij heeft mij door mijn herexamen heengetrokken in1974. En natuurlijk men Plattje, de concierge.Mooie herinneringen aan de werkweek in Ommen in april 1972.En "dikkop" Hans Ruisch,wij hadden een "öogje" op elkaar, maar daar is het helaas ook altijd bij gebleven. Klasgenoten van toen, Josien de With,Gerrie v. Petersen,Betsie Kuiperij,Marjo de Bree, Joke Slooyer,Jeannet Pieltjes,Simone Boelaars,Janine Duits,Joke Ravenshorst,Hetty Kamphuis,Jetta Stuiver en mijn beste vriendin Harma Auwema.Vd jongens,Hans Ruisch,Henk(ie)Schipper,Joop Brink,Pieter Jan vd Berg,Henk Smelt,Theo Schrootenboer,Jan Vugteveen enz. In 1974 waren dat Inge Keizer,Antho Rumelaisalan,José ter Avest,Jeannet Pieltjes,Letta Miskotte. Was een mooi jaar, de 3e klas van 73-74,met maar 5 jongens in de klas,Noefje uit den Ham,Wim Korte,Jan Vugteveen,Jan Mulder,Theo Bouwhuis.Hele goede herinneringen, vooral aan de examenfeestjes die we samen hadden.

  Dr J Th de Visserschool, 1970

  Meester Ypma, geweldige man,is zelfs in "79 op onze huwelijksreceptie geweest.

  Meester Ypma, geweldige man,is zelfs in "79 op onze huwelijksreceptie geweest.Kon altijd mooi over Indonesie vertellen.

  Prinses Irene, 1969

  ?