Xenia Hasker

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Xenia Hasker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Xenia Hasker heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts 1 jaar in Ryadh gewoond, maar het heeft een enorme indruk op me gemaakt.

  Slechts 1 jaar in Ryadh gewoond, maar het heeft een enorme indruk op me gemaakt. De zwemwedstrijden, 'desert diamonds' en fossielen zoeken, woestijntochten. School beviel me blijkbaar minder; 1 keer weggelopen uit de klas en ruzie met de juf Engels. Maak nog steeds geregeld reizen, ook naar het Midden Oosten zoals Syrië en Jordanië.

  compount Philips/Erikson na..., 1982

  Ik heb slecht 1 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb slecht 1 jaar op deze school gezeten. Met Petra Ekas heb ik nog steeds contact (rechts vooraan, liggend). Zij woont en werkt in London.

  Bijvanck, 1984

  Na 9 moeizame jaren op het ATC toch geslaagd! Na het ATC ben ik in Breda gaan studeren op de Nationale hogeschool voor toerisme en Verkeer NHTV.

  Na 9 moeizame jaren op het ATC toch geslaagd! Na het ATC ben ik in Breda gaan studeren op de Nationale hogeschool voor toerisme en Verkeer NHTV. Ongeveer 5 jaar gewerkt als (markt)onderzoeker/consultant in de vrijetijdssector. Nu op zoek naar een nieuwe uitdagende baan. Misschien in het buitenland... Wanda Vlug is nog steeds een goede vriendin van me.

  Alberdingk Thijm College (A..., 1985

  ?